در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اند کاران زحمت کش بید برگ

بنده به مدت 15سال در کارگاه تراشکاری نزد برادرم مشغول به کار بودم.ایشون از کم سالی و نا اگاهی بنده سو استفاده کرده و بنده را فقط بیمه کارگاه نموده و خودم شخصا بیمه رو پرداخت میکردم.هیچ گونه قرارداد کتبی بین ما وجود نداشته و ایشون اصلا به من حقوق طبق قانون اداره کار پرداخت نمیکرده و هیچ گونه مزایای کارگری اعم از سنوات و غیره دریافت نکرده ام.چگونه میتوانم کسری حقوق و حق بیمه که خودم پرداخت کردم و مطالباتم را از ایشون دریافت کنم.چگونه میتوانم اثبات کنم که از ایشون طلبکارم.تورا خدا بهم کمک کنید گرفتارم.خدا خیرتون بنده.خواهش میکنم جوابم رو بدید.ایا نیاز به وکیل دارم با توجه به زیاد بودن سابقه.
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

در رابطه با حق بیمه طبق قانون ۲۳ درصد از حق بیمه به عهده کارفرما و ۷ درصد از حق بیمه از حقوق کارگر کسر می‌شود و کارگاه های تراشکاری مشمول معافیت سهم بیمه کارفرما تا ۵ نفر و حمایت دولت هستند و شما هم ۷ درصد حق بیمه سهم خودتون رو پرداخت کردین و تخلفی صورت نگرفته در رابطه با کسری حقوق هم با پرینت حساب بانکی این چند سال که حقوق تان را دریافت کرده اید و لیست حق بیمه و هر مدرک کتبی که در رابطه با کارکرد و کسری حقوق تان دارید به حل اختلاف اداره کار مراجعه موضوع را پیگیری کنید