در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (22,290 امتیاز)
کارفرما همش بهم بی احترامی می کنه و جلوی دیگران بهم توهین می کنه. آیا می تونم بابت توهین از کارفرما شکایت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

توهین عبارت است از اعمال رفتاری و گفتاری که باعث خار شدن یا خفیف کردن و یا به عبارتی حقیر و سست کردن شخصیت و جایگاه طرف مقابل باشد به عبارتی بروز این رفتار باعث ایجاد حس ناخوشایند در طرف مقابل می‌گردد و طبق قانون چنین عملی جرم محسوب می‌شود.

نحوه اثبات جرم توهین

اگر توهین به صورت مکتوب از قبیل پیامک یا مجله آن می باشد اثبات آن با ارائه مکتوبات به راحتی قابل اثبات است ولی اگر توهین به صورت شفاهی باشد غالباً به وسیله شهادت شهود یا اقرار توهین کننده نزد مراجع قضایی به راحتی قابل اثبات می باشد.

مجازات جرم توهین

طبق قانون اصلاحیه جدید مصوب سال ۱۳۹۹ توهین ساده تبدیل به جزای نقدی درجه ۶ گردیده است.