در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر، من در اردیبهشت ۹۷تا اسفند ۹۸ در یک کارگاه کار میکردم، و به دلایل موجهی از کارفرما شکایت کردم، رای هیات تشخیص به نفع من صادر شده، ولی مثلا در مورد عیدی، فقط عیدی سال ۹۸ بهم تعلق گرفته, ولی عیدی سال ۹۷ که ۱۰ ماه کار کردم بهم تعلق نگرفته، چون باید بر طبق کارکرد حساب میشد، الان راه حل چی هست؟ امکان اصلاح رای هست؟ یا باید اعتراض بزارم؟ چون روند اعتراض خیلی زمان بر هست
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام اگر جزء موارد خواسته شده در دادخواست بدوی بوده و  هیئت تشخیص  به موضوع رسیدگی نکرده درخواست رای اصلاحی کنید درغیر اینصورت اعتراض کنید