بهترین پاسخ

برای طرح شکایت از کارفرما و تشکیل پرونده مدارک زیر مورد نیاز است:

  • تکمیل دقیق و کامل فرم دادخواست ( فرم دادخواست در قسمت فرمهای مورد نیاز قابل مشاهده می باشد )
  • ارائه اصل و کپی کارت ملی
  • ارائه اصل شناسنامه و تصویر صفحات اول و دوم
  • ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت
  • تصویر قرارداد و فیش حقوقی (در صورت وجود)
  • پرینت سابقه پرداخت حق بیمه
  • پرینت حساب بانکی در صورت واریز حقوق
  • هرگونه مدرک مثبته دال بر احراز کارکرد و میزان سابقه کار
  • دادخواست و پیوست های آن (مدارک مرتبط با کارکرد ) باید به تعداد خوانده دعوا به اضافه یک نسخه باشد.
  • ارائه اصل مدارک مورد استناد و اصل مدرک احراز هویت به مرجع رسیدگی کننده در جلسه دادرسی الزامی می باشد.
  • در صورت تسلیم دادخواست توسط نماینده، پیوست مدرک مثبت نمایندگی (از قبیل وکالتنامه) و ثبت آن در دبیرخانه ، الزامی می باشد.
  • در صورت تسلیم دادخواست توسط احدی از ورثه متوفی ، ارائه اصل و تصویر برگ انحصار وراثت  و نمایندگی از سایر ورثه الزامی می باشد.