در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

به مدت ۷ سال در یک شرکت مشغول به کار بودم و ماه گذشته به صورت کتبی استعفا دادم. بین تاریخ ثبت نامه استعفا و تاریخ ترک کار (که در نامه استعفا ثبت کرده بودم) ۱۲ روز فاصله وجود دارد. در این بازه زمانی، شرکت کارانه مربوط به ۳ ماهه چهارم سال ۱۴۰۰ را برای کارمندان واریز کرده است. با وجود این که در ۳ ماهه چهارم ۱۴۰۰ و همین طور روز پرداخت کارانه، من در شرکت مشغول به کار بودم اما مبلغ کارانه برای من واریز نشده است. شرکت با استناد به نامه استعفای من، به صورت شفاهی به من اعلام کرد که بعد از اعلام استعفا تمام مزایا بجز حقوق ثبت شده در قرارداد قطع می شود. آیا چنین موضوعی صحیح است یا کارانه باید برای من واریز می شد؟

آیا به دلیل عدم دریافت کارانه امکان شکایت از کارفرما برای من وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. کارانه می بایست تا زمان قطع همکاری پرداخت گردد.