در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (22,650 امتیاز)
از کارفرما می خواستم شکایت کنم بابت بیمه نکردن و حقوق که پرداخت نکرده. چه عواقبی برای کارفرما و برای من کارگر داره شکایت از کارفرما ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ

شکایت از کارفرما برای کارگر عواقبی خارج از محیط فعلی کارفرما ندارد. امکان دارد در صورتی که در حال حاضر در محل کارفرما کار می کنید، شکایت شما باعث کدورت بین شما شود.

نگران نباشید! شمابعد از استعفا یا اخراج هم می توانید از کارفرما بابت بیمه نکردن و نپرداختن حقوق شکایت کنید.

لذا برای جلوگیری از عواقب شکایت از کارفرما، بنابراین پیشنهاد می کنیم بعد از خروج از شرکت از کارفرما شکایت کنید.