در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (20,110 امتیاز)
هفته قبل از کارم استعفا دادم. ولی کارفرما حقوق چند ماه آخر رو پرداخت نکرده. تا چند وقت بعد از استعفا فرصت دارم از کارفرما شکایت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
نحوه خروج از شرکت چه استعفا باشد و چه اخراج، ربطی به شکایت از کارفرما بابت نپرداختن حقوق ندارد.

حقوق کارگر جزو دیون ممتاز می باشد و مشمول مرور زمان نمی شود و شما حتی بعد از چند سال بعد از استعفا هم می تونید از کارفرما شکایت کنید. فقط توجه داشته باشید هر چه دیرتر شکایت کنید، ارزش پول کمتر میشه.