در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام، وقت بخیر. من از سال ۹۶ تا ۹۹ در یک شرکت با بیمه و قرارداد مشغول به کار بودم، روز ۲۰ اسفند به دلیل مریضی که برام پیش اومد و گواهی پزشک هم داشتم بهم پیام دادن که قطع همکاری کنیم و از فردا نیا، عیدی و حقوق هم تسویه حساب کرده بودن ولی سنوات رو نه، با وعده وعید منو راضی کردن که شکایت نکنم و سنوات من رو پرداخت میکنن که پرداخت نکردن. میخواستم بدونم الان که ۱/۵ سال گذشته من چطور میتونم حق و حقوقم رو دریافت کنم و چه اقدامی میتونم انجام بدم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام شکایت بابت حق حقوق پرداخت نشده از سوی کارفرما مشمول مرور زمان نیست و شما می توانید به این خواسته در اداره کار در سامانه جامع مربوطه طرح شکایت نمایید