در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام درود به سایت مفید بیدبرگ بنده یکسال در باسکول کار کرده و ساعات کاری ۲۴ ساعت شیفت و۴۸ ساعت استراحت ...

کارفرما نامه ای تحت عنوان رضایت ازشیفت بودن ساعت کاری باسکول بود داد و من امضا کرده بعد یکسال بنده از شغل خود به خاطر مناسب نبودن ساعت کاری انصراف دادم .تا سال ۹۷ عیدی و ثنوات دادن ولی امسال که ۹۰ روز کارکردم بود فقط ثنوات دادن و عیدی گفتن آخر سال میشدیم .

من امروز شکایت کردم و جلسه ده روز دیگه هست . موضوع شکایت

  • 1ندادن حق شبکاری
  • 2ندادن عیدی 90روز
  • 3محاسبه نکردن افزایش حقوق در ایام تعطیل( همه تعطیلات من شیفت بودم ولی چیزی اضافه نکردم) 4کسر کردن مبلغ برای مرخصی استحقاقی ...

لطفا راهنمایی کنین که میتونم جوابی بگیرم روز جلسه ؟

و چی بگم که بتونم حقمو بگیرم ممنون از استادان سایت

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام با توجه ادعاهای شما مبنی بر۲۴ ساعت کار و۴۸ ساعت استراحت .کارفرما می باید ساعت کاری شما که درشب  بین ۲۲ تا ۶ واقع شده فوق العاده شبکاری شما را محاسبه و پرداخت نمایند و مدت کارکرد در سالجاری به نسبت مدت کارکرد عیدی و پاداش را محاسبه و پرداخت نمایند  با توجه کارکرد در ایام تعطیلات  فوق العاده مربوطه محاسبه و پرداخت نمایند به نظر قبلش لایحه دفاعی تنظیم و کلیه مطالبات خود را در لایحه قید نماید و اسناد ومدارک دال دراثبات ادعای خودرا پیوست لایحه و تحویل هیات تشخیص بدهید انشالله رسیدگی می شود .