در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

در قرارداد کار من تبصره ای وجود داره که پرداخت عیدی و سنوات منتفی است و من امضاکردم ولی میدونم هر قراردادی که خلاف قانون کار باشه باطله

دقیقا چطور و به کدام بند قانون کار استناد کنم تا بتوانم شکایت خوبی علیه کارفرما تنظیم کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

قرارداد مذکور فاقد اعتبار است و شما میتوانید با طرح دادخواست در مراجع  حل اختلاف اداره کار محل خدمت خود و اثبات کارکرد ، مزایای پایان کار خود را شامل عیدی و پاداش و سنوات پایان خدمت و مرخصی استحقاقی را از کارفرما مطالبه نمایید.