در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در یک شرکت صنعتی تولید نان ب عنوان ویزتور کار میکردم.. کار ما ب صورتی بود ک ب همراه راننده و ماشین در مسیر های تعیین شده میرفتیم و فروش خود را انجام میدادیم.. از آنجایی ک هر مسیر سطح خرید خاصی دارند و باید ب اندازه به فروشگاه ها نان داد ولی شرکت فوق همیشع باری ک برای فروش برای همه فروشندگان در نظر میگرفت خیلی بیشتر از حد انتظار بود و موجب گذشتن تاریخ انقضا و مرجوع شدن نان ب شرکت میشد و (برای این نان مرجوع میشد همیشه ویزیتورها جریمه میشدند) و از حقوق ماهانه کسر میشد و الانم موقع پرداخت عیدی و سنوات ,ب علت داشتن بدهی ک بابت مرجوعی های بوده ب من پرداخت نکردند میخاستم بدونم شکایت کنم نتیجه میگیرم??
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

این اقدام کارفرما در خصوص شما و دیگر همکارانتان در بخش ویزیتوری ، مغایر با قانون کار و دستور صریح قانونگذار میباشد .

چرا که موارد تعیین شده کسر از حقوق توسط کارفرما در قانون کار پیش بینی گردیده است و خارج از آن کارفرما نمیتواند جریمه و یا کسوراتی را از حقوق پرسنل انجام نماید .

موفق باشید