در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

همسرم من به مدت 9سال دریک کارگاه تابلو سازی بدون داشتن قراداد وبیمه کار کرده است،

بعد از این مدت کارفرما فقط بخاطر اینکه یک ساعت زودتر به منزل برگشته با یک تماس تلفنی خواهان عدم حضورش در محل کارگاه شده است درصورتی که همسرم روزانه 10ساعت کار میکرد، تعطیلات رسمی سر کار بود و فقط چند روز عید رو تعطیل بود حتی اگه کاری هم برای انجام نداشت،

ما از ایشون به اداره کار شکایت کردیم، ایشون بعد از گرفتن ابلاغیه گفتن که مبلغ 18میلیون به صورت قسطی به ما میدن تا شکایتمون رو پس بگیریم با توجه به اینکه کارگاه ایشون جواز کسب نداره واز منزل مسکونی به عنوان تجاری بدون اطلاع ارگان مربوطه دارن استفاده میکنن، میخوام بدونم شکایت ما نتیجه میده؟ تقریبا چقدر زمان میبره واینکه حدودا چه مبلغی به ما تعلق میگیره؟

با توجه به اینکه ما در طی این دوسال فقط پایه حقوق گرفتیم وسال های قبل کنتر از حقوق پایه دریافت شده، عیدی به اندازه حقوق واین دوسال کمتر از حقوق دریافتی بوده مثلا امسال یک میلیون عیدی دریافت کردیم، پاداش وسنوات و سایر مزایا به هیچ عنوان
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
در صورت نپرداختن حقوق ومزایای حین وپایان کار شامل عیدی وپاداش وسنوات خدمت شما می توانید به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه کارفرما به استناد ماده ۱۵۷ قانون کار اقامه دعوی نماید مشاور روابط کار