در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
خسته نباشید.

من بمدت یک سال و دوماه تو یه دفترپیشخوان مشغول کار بودم...بعد از این مدت ب بنده تهمت دزدی زده و گفته سرکار نرم...

علاوه بر اینکه منو بیمه نکرده حتی حقوق بنده رو هم بموقع پرداخت نمیکردن...چ میزان امکان داره شکایت بنفع بنده باشه...و ایا میتونم حق بیمه و حقوقمو بطور کامل بگیرم...قراردادکار هم ندارم ی ماه پیش ی قراردادسفید داد ما امضا کردیم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰اگر مدارک و مستنداتی مبنی براشتعال ازجمله پرداخت حقوق از طریق حساب بانکی ۰ فیش حقوقی ۰ کارت ورود و خروج و دیگر مستنداتی که نشانگر اشتغال شما باشد میتوانید به اداره کار شکایت کنید