در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

بنده به مدت ۸ سال در شهرداری مشغول بکار بودم و در این مدت از طرف کارفرما بیمه نشدم و عیدی و پاداش هم به من ندادند. تمام مدارکم هم کامل هستند از قراردادها و پرینت حقوقی از بانک که برای بیمه تحویل تامین اجتماعی دادم و برای شکایت از کارفرما و گرفتن عیدی و پاداش به اداره کار شکایت کردم و تاریخ جلسه برای من تعیین شده میخاستم ببینم آیا ممکنه با توجه به کامل بودن مدارک من رای به نفع کارفرما صادر بشود؟

با توجه به ایتکه بنده استعفا دادم آیا امکانش هست تعلق نگیره ؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بله با توجه به مدارک و مستنداتی که دارید رای اداره کار به نفع شما صادر میشود