در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدود ۳۰ ماه در کلینیکی توانبخشی مشغول به کار بودم که در این مدت هیچگونه حق بیمه ای برای اینجابن محاسبه نشده. به اداره کار شکایت کردم بابت این موضوع

حق بیمه و عیدی و پاداش این ۳۰ ماه چقدر میشود؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
با توجه به مدت کارکرد ومیزان دریافتی وهمچنین درصورت داشتن قرارداد و همچنین نوع آن

میزان معوقات حقوق و مطالبات قانونی متغییر است و نیازمند داشتن اطلاعات کامل درسوال میباشد.