در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر,

سه ماه قبل توی یه شرکت خصوصی استخدام شدم, دو ماه اول قرارداد نبستن اصلا, یک ماه قبل یه قرارداد سه ماهه بستن اما امروز بعد از یک ماه از بستن قرارداد بدون دلیل منو اخراج کردن,

یه نسخه از قرارداد رو بهم نداده بودن اما من از فرم قرارداد قبل از امضا عکس گرفتم, آیا میتونم بخاطر اخراج بی دلیل سکایت کنم؟ و کجا باید برم اول؟

در ضمن بیمه هم نکردن در این سه ماه, حقوق و مزایا هم کامل طبق قانون کار نمیدادن
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام شما می توانید به استناد ماده ۱۵۷ قانون کار از کارفرمای خود به دلیل اخراج ونپرداختن حق وحقوق قانونی شامل حق سنوات ،عیدی وپاداش ،دستمزد ومزایای حین کار وبیمه به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محلتان به همراه مدارک ومستندات دال بر سابقه کار از جمله استشهاد ،پرینت حقو ق دریافتی ،قراردادکارو...شکایت نماید و مراجع حل اختلاف قانون کار شامل هیات تشخیص وحل اختلاف برای شما حکم صادر می کنند که شما می توانید به استناد ان هم حکم هم مطالبات خود را از کارفرما دریافت نماید وهم کارفرما مکلف نماید با استناد ماده ۱۴۸ قانون کار حق بیمه شما را به تامین اجتماعی تادیه نمایند با تشکر قربانی مشاور کاروتامین اجتماعی