در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر کارفرما حقوق پرسنل خود را به صورت نیمه و عللحساب واریز کند و در پایان سال بدون پرداخت سنوات و عیدی و حقوق کامل( حداقل حقوق) مبلغ ۱۸۰۰ پرداخت کند و حدود ۵ میلیون تومان حقوق به بنده بدهکار باشد از لحاظ قانونی چه اقدامی میشود انجام داد.البته لیست بیمه رد میشود.

با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما میتوانید با شکایت به اداره کار میتوانید تمام طلب خود را دریافت نمایید