در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)
سلام وقت شما بخیر

شخصی در شرکتی کار کرده. کارفرما اخراجش کرده و حقوق های ماهیانه رو هم پرداخت نکرده و نهایتا منجر به شکایت از کارفرما در ادارا کار شده. کارفرما نه نامه عدم نیاز می دهد نه قرارداد و شخص هم نمی تواند به بیمه بیکاری مراجعه کند تا زمانی که جواب رای بیاد.

سوال :

در همین که کارگر کار نداره و حقوقی هم پرداخت نشده آیا قانونی هست که کارفرما را ملزم به پرداخت غرامت دوران بیکاری شخص کند؟
2 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با توجه به ماده 18 قانون کار و تبصره ذیل این ماده درصورتی که توقیف یا ممانعت کارفرما به اشتغال به کار کارگر صرفاً به جهت شکایت کارفرما از کارگر باشد ، کارفرما مکلف است تا زمانی که تکلیف کارگر از طرف مراجع حل اختلاف اداره کار مشخص شود ، برای رفع احتیاجات  خانواده کارگر حداقل 50% از حقوق ماهیانه او را بصورت علی الحساب پرداخت نماید.اما اگر دلیل توقیف کارگر و یا عدم اشتغالش شکایت خود کارگر از کارفرما به جهات مختلف باشد ، امکان دریافت این مبلغ علی الحساب وجود ندارد.