در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
از سال ۸۷ تا سال ۹۱ کارفرما برایم بیمه رد نکرده.

هیچ مدرک قانونی(فیش حقوقی.واریزی به حساب .قرارداد و...) ندارم به جز یک دفتر که پایه حقوق و پول های دستی که بهم داده را داخلش نوشته.آیا این دفتر  میتونه جز ادعای سابقه قبول بشه؟؟کارفرمام برادرمه
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
سلام چنانچه از طرف جنابعالی طرح دعوی شود در نزدیک ترین واحد اداره کار واموراجتماعی به محل اشتغال که دارید از شما وکارفرما دعوت میشود به مدارک ومستندات شما توسط یک هیئت رسیدگی میشود ودر نهایت براساس ماده 148قانون کاررای صادر  ودر صورت قطعی بودن یک نسخه ار رای را به شعبه تامین اجتماعی مربوطه تحویل وطی فرآیندی سابقه برای شما منظور میشود. ک-کاظمی