در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من از سال 93 تا 1400 توی دفتری کار میکردم امام حقوق و مزایا طبق اداره کار به من نمیداد منم مجبور بودم بمانم

سوالم اینه از کار فرما شکایت کنم ایا سنوات و بن کار گری و حق مسکن را طبق همه سالها محاسبه میکنن یا فقط طبق 2 سال اخر

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
طبق قانون  پس از شکایت توسط شما اداراه کار و شخص رئیس هیت تشخیص اداره کار  موظف به بررسی و در نهایت صدور رای برای تمام سال ها و آیتم هایی است ک شما درخواست
توسط (220 امتیاز)
درود بر شما

سنوات بر اساس آخرین حقوق دریافتی شما و مابقی آیتم ها طبق قانون  براساس سال فعالیت شما محاسبه خواهد شد