در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.من در مهد کودک دوسال کار مردم قرار داد بمن ندادند وفقط پرینت بانکی تنها مدرک من است.کارفرما انکار کرد که مربی بودم و گفت که من تبلیغات مهد راانجام میدادم.آیا با فیلم و عکس یا شاهد هایی که از خودم در مهد دارم میتوانم ثابت کنم که در مهد بودم .آیا بمن بازرس برای تحقیق می دهند؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. قرارداد کار، پرینت حساب و لیست بیمه از مهم ترین مدارک جهت احراز رابطه کارگری و کارفرمایی می باشد. اگر هیچ یک از این مدارک نباشد امکان اثبات بسیار کم است. کارگر می تواند در جلسه حل اختلاف درخواست بازرسی نماید..