در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

قربان من در جایی کار میکنم که دستگاهی جهت ثبت ورود وخروج وجود ندارد آیا صرف واریز حق بیمه از سوی کارفرما جهت شکایت برای پایان کار کافیست؟

و برای شکایت برای مرخصی های استفاده نشده هیچ کاری نمیشه کرد؟واینکه بعد از شکایت از کارفرما حداقل وحداکثر زمان احضار کارفرما چقدر است؟

سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار " ارائه دلایل و مدارک دال بر وجود رابطه کار فیمابین طرفین و میزان مزد و مزایای بالاتر از حداقل قانونی و میزان سابقه کار در کارگاه به عهده کارگر و ارائه دلایل و مدارک بر تادیه حقوق مذکور و یا عدم شمول مقررات قانون کار به رابطه طرفین به عهده کارفرماست ."

لذا در صورتی که ارسال حق بیمه صوری نبوده باشد ، خود می تواند دلیل محکمی برای اثبات وجود رابطه ی کار باشد .

در صورت عدم استفاده از مرخصی استحقاقی ، فقط 9 روز از مرخصی سال های گذشته را می توان دریافت نمود اما مرخصی سال آخر کارکرد می بایستی کامل پرداخت گردد .

پس از شکایت از کارفرما ، بر اساس حجم و تعداد پرونده های اداره کار در هیات های تشخیص و حل اختلاف ، زمان و تاریخ جلسات تعیین می گردد . جز در موارد استثنا که رسیدگی به پرونده ضروری است حداقل و حداکثری برای زمان رسیدگی تعریف نشده است .