در بیمه روستایی و عشایر توسط (390 امتیاز)
برخی از پاسخها شبهه دارهستند:

1- فردی که بفرض 8سال بیمه تامین اجتماعی داشته ؛ سپس همین اندازه بیمه پرداخت نداشته وبعداز آن 8سال بیمه روستایی میشود وبیمه هایش رامنتقل میکند؛ آیا میتواند بعداز انتقال ؛ بیمه 8سال خلاء بین این دوصندوق رابه صندوق روستایی واریز نماید وسالهای پرداخت بیمه را پشت هم ویکپارچه کندیاخیر؟

2- برعکس چطور فردی که سابقه بیمه روستایی دارد مدتی را پرداخت نمیکند مثلا 7سال وبعداز 7سال بیمه تامین اجتماعی میشود ؛ وتمام سوابق رابه تامین اجتماعی منتقل میکن بعدازانتقال امکان پرداخت بیمه آن 7سال خلاء رابه صندوق تامین اجتماعی که حال بیمه آن است وجود دارد ؟

3- کشاورزی که برای خانواده اش ( پدروبرادرانش ) ورزمین آنها کشاورزی میکرده چندین سال ؛ امکان پرداخت آن سالها به چه شکل میسراست؟ ( باطرح شکایت از آنان مبنی بربیمه نکردن بنده میسر است )
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ خیر نمیشود