در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

یا سلام .

میخواستم راهنمایم کنید .

من از طرف بیمه پدرم دفترچه درمانی دارم که مربوط به شهرداری هست و از طرفی میخوام از بیمه محل کارم استفاده کنم که خوب سابقه بیمه داشته باشم . آیا این امکان هست که دفترچه تامین اجتماعی رو نخوام و فقط برام سابقه بیمه رد شه و از اونطرف دفترچه بیمه شهرداریم رو داشته باشم ..؟؟

ممنون میشم جوابم رو بدین چون هرکی یه چیزی میگه حتی خود کارمندهای بیمه هم نمیدونن و از چند نفر که پرسیدم هرکدوم یه حرفی میزنن
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام
وقتی قرار است از محل کار بیمه شوید به هر حال حق بیمه درمان هم پرداخت می گردد و قابل تفکیک نیست چون نوع بیمه اجباری است . قانونا دفترچه بیمه شهرداری تان باید لغو گردد و بهتر هم هست که چنین اتفاقی بیفتد.
با تشکر