در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام وخسته نباشید
پدر اینجانب شصت وسه سال سن دارد وکارگر شهرداری هست با تقریبا پنج سال سابقه بیمه ایا راهی وجود دارد برای از کارافتادگی دیگه توان کار کردن نداردکمی هم از مچ دست که شکسته بوده الان بد گرفته خواهشن یه راهی رو برام راهنمایی کنید
با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تاییدیه کمیسیون پزشکی مبنی بر عدم توانایی در انجام کار میتوانید برای وی مستمری از کار افتادگی درخواست نمایید شرط برقراری این مستمری تاییدیه کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی میباشد