در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط
باسلام

با آرزوی توفیق برای  مدیران وکارشناسان محترم سایت احتراما اینجانب سال 75  استخدام شرکت فولاد شدم تا سال 85 بصورت قراردادی  بودم ازسال85 رسمی تابع صندوق فولاد گردیدم  که کسوراتم ااز ان سال به صندوق فولاد  واریز می گردید سال 90 درخواست انتقال کسورات از طریق امور اداری  به صندوق بازنشستگی فولاد ارسال کردم سوابق موجود می باشد اما متاسفانه اقدامی در ا خصوص  درخواست انجام ندادند با توجه به عدم امکان پرداخت تفاوت آیا اقدام قانونی برای انتقال کسوراتم به صندوق فولاد می توانم انجام بدهم  ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکهشما تحت پوشش صندوق دیگه ای بودید وفقط یک بار میتوانید تغییر صندوق انجام دهید ویک موضگع شخصی بوده لذا شرکت فولاد نمیتواند دخل وتصرفی داشته باشد فقط مینوانید با امور مالی فولاد توافق کرده تا مبلغ کسورات سمارا پرداخت وبصورت قسطی پرداخت نمایید...ایمانی