در سوابق بیمه توسط
باسلام کارمند  ذوب اهن می باشم ازسال 74 تا 84 بصورت پیمانی مشغول بکار  بودم وکسورات به تامین اجتماعی واریز می گردید سال 84 رسمی کشوری شدم وکسورات به صندوق فولاد واریز می گردید سال 88 واحد مربوطه از صندوق فولاد درخواست انتقال کسوراتم از تامین اجتماعی به صندوق فولا نمود اما متاسفانه بدلیل سهل انگاری  یا غیره از جانب صندوق فولاد این امر انجام نشد با توجه باینکه ده سال سابقه تامین اجتماعی بنده می شود وتوانایی پرداخت مابالتفاوت را ندارم آیا از طریق قضایی می توانم اقدام کنم ممنون می شوم راهنمایی بفرماییئد
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام این یک موضوع ودرخواست شخصی بوده وفقط یکبار میتوانید انتقال کسورات را انجام دهید لذا نمیتواند ارتباطی به شرکت ذوب اهن داشته باشد وشما میتوانید تقاضای پرداخت کسورات رو از فولاد درخواست وبعد از حیاب سما به مرور کم نمایند ...ایمانی