در سوابق بیمه توسط
با عرض سلام وخسته نباشید,من الان کارمندرسمی آموزش وپرورش هستم وبیمه ام درحال حاضرتامین اجتمایی هست.الان میخام ازتامین اجتماعی بیام صندوق خدمات کشوری چون برای کارمندان رسمی اجبارهست اگرنه جریمه می شوندوبرای بازنشستگی دچارمشکل می شودخواهشمنداست راهنمایی کنیدکه چکارکنم وازکجاشروع کنم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای کارمندان رسمی هیچ اجباری نیست و شما می  توانید با درخواست به اداره آموزش و پرورش در سازمان تامین اجتماعی باقی بمانید

البته هیچ پیشنهادی نمی شود و شما می توانید مبلغ حقوق بازنشستگی را از همکاران خود و یا کارمندان مخابرات ، جهاد و ... جویا شود

در صورتی که تمایل به انتقال سوابق می بایست مدارک ذیل را همراه داشته باشید( در صورت رسمی یا آزمایشی)

نامه از سازمان یا اداره مربوطه

تصویر شناسنامه و کارت ملی

دفترچه بیمه

حکم تغییر وضعیت از پیمانی( یا قراردادی ) به رسمی