در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.

یکی از بستگان ما کارمند رسمی اموزش پرورش بوده و حدود ۹ سال سابقه داشته. به دلایلی از اموزش پرورش خارج میشه و بعد از اون به مدت ۱۲ سال از طریق تامین اجتماعی کسب سابقه میکنه.

سنشون الان ۷۲ سال هست و یمقدار دیر واسه بازنشستگی اقدام کردن.

درحال حاظر حقوقشون که از تامین اجتماعی دریافت میکنن ۴۵۰ هزار تومان طبق اون ۱۲ سال سابقه ش هست.

ایا راهی هست که سابقه تامین اجتماعی با اموزش و پرورش رو یکی کنیم و حقوقشون رو بیاریم بالا؟

ممنون میشم پاسخ بدین.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

انتقال سوابق پرداخت حق بیمه در سایر صندوق های بازنشستگی به سازمان تامین اجتماعی صرفاً در زمان بیمه پردازی شخص میسر است و بعد از بازنشستگی چنین امری پیش بینی نشده است.