در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سه تا سوال....

نحوه محاسبه این ما به تفاوت چگونست؟

و دومی اینکه بازنشتگی برای افراد جوان بعد از سی سال پرداخت می باشد؟؟

سوم اینکه مستمری افراد با پرداخت ماکزیمم سطح در صورت بازنشتگی چقدر می باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
1_ مبلغ محاسبه شده تامین اجتماعی مابه التفاوت پرداختی بیمه روستاییان و حداقل پرداختی بیمه تامین اجتماعی است که در حال حاضر مبلغی در حدود یک ملیون به ازای هر سال است.
2_ حقوق بازنشستگی با 30 سال سابقه پرداخت میشود حتی اگر سن شما کمتر از 60 سال باشه.
3_سقف گزینه انتخابی بیمه روستاییان مبلغ 800هزار تومان است که سالیانه افزوده میگردد.