در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با توجه به اینکه در بیمه روستایی امکان خرید خدمت سربازی جهت سوابق بیمه ای میسر نمیباشد چه اقدامی میتوان انجام داد؟آیا میتوان برای چند ماه بیمه اجباری بود تا از این طریق اقدام به خرید مدت زمان سربازی نمود یا خیر؟همزمانی بیمه روستایی و بیمه اجباری مشکل ساز نمیشود؟ممنون میشم کامل توضیح دهید
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
فعلا شرایط و ضوابط جابجایی از تامین اجتماعی به بیمه روستایی محیا نشده اما همزمان نمیتوان در بیمه روستایی و تامین اجتماعی همزمان واریزی داشته باشید.