در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
اینجانب به مدت بیست سال در یکی از شرکتهای معتبر تبریز با ماهیت شغلی زیان آور کار می کنم و حالا کمیته زیان آور پرونده من را تایید کرده ولی چون من به اشتباه بعد از 2 سال کار با بیمه تامین اجتماعی، 12سال را در این ۲۰ سال بیمه خود را از تامین اجتماعی به آینده ساز تغییر دادم و مجددا به تامین اجتماعی برگشتم و مابالتفاوت آن را نیز به تامین اجتماعی دادم و در سیستم ثبت شده

 حالا تامین اجتماعی می گوید بخشنامه داریم و اصلا نمی توانیم سوابق انتقالی رو زیان آور حساب کنیم 12 سال رو سابقه عادی حساب می کند ،

حالا من موندم چطوری در این محیط زیان آور چند سال دیگه هم کار کنم در حالیکه شغل ،احکام و محل کار من در این ۲۰ سال اصلا تغییر نکرده، در ضمن شرکت ۴٪ کل ۲۰ سال رو پرداخت میکنه ،خواهش می کنم اگه راهی هست کمک کنید،باتشکر
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام  با توجه به اینکه بیمه اینده ساز در مورد کارزیان اور پوشش نمیدهد متاسفانه اشنباه کردید صندوق بیمه خودرا عوض کرده لذا تنها راه باقی مانده برای شما از طریق اداره کل کار ودیوان عدالت میباشد که احتمال تایید آن برای سختی کار بسود شما زیاداست فقط تلاش و پیگیری نیازاست ونگران نباشید غقط بحشنامه نمینواند ملاک باشد عرف هم لیشتر مواقع جوابگو میباشد...ایمانی