در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام باتوجه به اینکه بنده در کارهای سخت وزیان اور مشغول بکار هستم وبیش از بیست سال سابقه دارم مستافانه کارفرما ما رابه بیمه صندوق اینده ساز به علت اینکه بیمه پول زیاد میخواهد معرفی نمی کند  حالا خواهشمندم است راهنمای لازم را مبذول فرمایید .                باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با مدارک ومستندات لازمه مثل فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به کار  و... به اداره کار رفته در خواست بررسی در هییت حل اختلاف را نمایید