در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام

اینجانب به مدت بیست سال در یکی از شرکتهای معتبرتبریز با ماهیت شغلی زیان آور کار می کنم وحالا کمیته زیان آور پرونده من را تاییدکرده ولی چون من به اشتباه ۲۸ماه در این ۲۰سال بیمه خود را از تامین اجتماعی به آینده ساز تغییر دادم ومجددا به تامین اجتماعی برگشتم و مابالتفاوت آن را نیز به تامین اجتماعی دادم ودر سیستم ثبت شده حالا تامین اجتماعی می گوید بخشنامه داریم واصلا نمی توانیم سوابق انتقالی رو زیان آور حساب کنیم ۲۸ماه رو سابقه عادی حساب می کند ،حالا من موندم چطوری در این محیط زیان آور چندسال دیگه هم کار کنم در حالیکه شغل ،احکام ومحل کار من در این ۲۰سال اصلاتغییر نکرده،در ضمن شرکت ۴٪کل ۲۰سال رو پرداخت میکنه ،خواهش می کنم اگه راهی هست کمک کنید،باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مشاغل سخت وزیان آور براساس نوع بیمه در تامین اجتماعی میباشد و سایر صندوقها مشمول قوانین مشاغل سخت وزیان آور نمیباشند