در سختی کار و مشاغل سخت توسط
اینجانب یازده سال سابقه کار دارم که در طی مدت مذکور حق بیمه ام توسط کارفرما به تامین اجتماعی پرداخت شده و پس از آن تاکنون به مدت سی ماه حق بیمه ام را بصورت اختیاری پرداخت میکنم.اخیرا متوجه شده ام که عنوان شغلی من در ردیف مشاغل سخت و زیان آور شناخته شده و عده ای از همکاران سابقم با استفاده از این قانون توانسته اند بازنشسته شوند.

آیا هنگام درخواست بازنشستگی سابقه یاد شده برای اینجانب نیز یک و نیم برابر محسوب خواهد شد؟

برای پیگیری و لحاظ شدن این موضوع چه اقداماتی لازم است؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بعداز تکمیل سوابق در خصوص سوابقی که مدعی به مشاغل سخت زیان آور میباشد اول باید از طریق کمیته مشاغل سخت و زیان آور در خواست تایید آن را نمایید و پس از تایید با ارایه تاییدیه کمیته و محاسبه نرخ 4 تفاوت بیمه و پرداخت آن توسط کارفرما سوابق شما جز سوابق سخت زیان آور تلقی و احتساب ضریب صورت میپذیرد