در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام و عرض ادب

در سال 81تا83کارگاهی داشتم و لیست دستی پرسنل حدود 6-7نفر ارسال میشد چندین مورد طی این دوسال ترک کار در لیست بیمه ارسال شده ولی از سمت اپراتور سیستم در سیستم سازمان اعمال نشده یا با تاریخهای اشتباه ذکر شده

(اصل تمامی لیستها و فیشها موجود است)و بابت اشتباه پرسنل سازمان برای بنده جریمه 4-5میلیونی اعمال و بدهی قطعی شده و حسابهای بنده مسدود شده (توضیح اینکه طی این چند سال چندین بار با اپراتور مرکز چک شده و به گفته شفاهی ایشان اصلاح شده ولی در واقع هیچ اصلاحی صورت نگرفته)

به گفته کارشناسان شعبه مربوطه به دلیل قطعی شدن بدهی باید عین مبلغ را پرداخت نمایم و حق هیچ اعتراض و شکایتی ندارم
لطفا راهنمایی کنید با گذشت حدود15-16سال راهی به جایی دارم و به کجا میتوانم اعتراض کنم تا حق بنده پایمال نشود؟
توضیح اینکه هیچ حکمی برای بنده به صورت کتبی یا تلفنی یا پیامکی ارسال نشده که بنده امضا و تحویل گرفته باشم

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با قطعیت و اجرایی شدن مبلغ حق بیمه ، فقط میتوانید در دیوان عدالت اداری علیه شعبه بیمه مربوطه با مدارک و مستندات شکایت کنید و تنها مرجعی که میتواند سازمان تامین اجتماعی را مکلف به اصلاح حق بیمه ، جریمه و .... نماید دیوان عدالت اداری است.