در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
در صورتیکه در لیست بیمه ترک کار اعلام شده باشد و مدارک مربوط به رسید پذیرش نهایی هم موجود باشد ولی به دلیل ایراد و اخلالی که در سایت بیمه بوجود آمده است، ترک کار شخص درج نشده باشد

، و الان شرکت پس از گذشت 4 ماه براساس اعلام بدهی بیمه، متوجه شده که ترک کار شخص بدرستی در سیستم بیمه عمل نشده است، باتوجه به اینکه شخصی که ترک کار کرده در جای دیگری مشغول به کار می باشد و برای او بیمه هم رد می شود،

آیا میتوان به بدهی فوق اعتراض نمود و چه مدارکی را باید برای هیات آماده کرد که مجاب شوند، اشتباه از جانب خودشان بوده است. تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با داشتن مدارک ترک کار، پرینت سابقه کارگر ( سایر مدارک مورد نیاز که از واحد درآمد سوال شود)  به شعبه مربوطه واحد درامد مراجعه نمایید