در شرکت بیمه توسط (870 امتیاز)
سلام.

من سال گذشته در یک شرکت نمایندگی بیمه به عنوان مشاور یا به نوعی بازاریاب غیر رسمی 5 عدد بیمه عمر معرفی کردم . ماه به ماه کارمزد گرفتم ازشون.تعدادی بیمه نامه ثالث هم صدور زدم.

حدودا 6 ماهی میشه که دیگه صدور نداشتم.آیا نماینده حق داره که کارمزد بیمه عمر ها رو دیگه به من پرداخت نکنه؟

چون من بودم که باعث شدم این قرارداد شکل بگیره.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه فرمودین بازاریاب بیمه بودین و قطعا کد نمایندگی از شرکت مربوطه دریافت نکردین و قطعا با آن نمایندگی هم که کار کردین و براش بازاریابی کردین قراردادی منعقد نفرمودین،پس شما هیچ سند و مدرکی دال بر داشتن کد نمایندگی و یا قرارداد همکاری با ایشون رو نداشتین.

پس ایشون هر زمانی که اراده کنه میتونه کارمزد شما رو قطع کنه و شما هم نمیتونی به جایی شکایت کنی.

البته اگه اسم شما بعنوان نماینده فروش روی بیمه نامه ها ثبت شده باشه میشه کاری کرد،ولی بعلت داشتن هزینه بالا قطعا برای شما بصرفه نخواهد بود شکایت از این نماینده سوء استفاده چی.

توصیه بنده به شما این هست که اگر استعداد و توانایی در زمینه بازاریابی و فروش بیمه نامه رو داری با نمایندگی های شرکتهای بیمه ای که کد رسمی فروش بیمه های عمر رو میدن شروع کنی تا بعدا در مورد نحوه و ادامه کار برای خودت بتونی تصمیم گیری کنی.

در صورت تمایل به فعالیت،بنده با کمال افتخار در خدمت شما هستم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مشتری مدار و مطلع خریداری نمایید.