در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ایابا اتمام قرارداد یک ساله که با شرکت داشتم وبکارگیری اینجانب  توسط شرکت بعدازاتمام قرارداد به مدت 5 ماه بدون قرار داد جدیدو رد شدن بیمه توسط شرکت در صورت اخراج توسط شرکت میتوان شکایت کرد وبا توجه قانون این مدت بدون قرارداد رو همون قرارداد یک ساله دانست وپیکیر حقو حقوم بشم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورتی که ماهیت کار شما بصورت دائم باشد و پروژه ای نباشد شما می توانید بعد از اخراج و دریافت نامه عدم نیاز از کارفرما جهت دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید و عدم وجود قرارداد مانعی جهت دریافت بیمه بیکاری نمیباشد.