در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
اگرکارگری دارای قراردادیکساله کتبی داشته باشدبعداز۴ماه کارکرددرصورت اخراج توسط کارفرماازکارهیات تشخیص اگربه خواسته کارگربازگشت به کارصادرکندحقوق وبیمه وحق مسکن وبن کارگری ایام بلاتکلیفی رومحاسبه میکند

اماپایان کارومرخصی استحقاقی واضافه کاری وعیدانه وپاداش روتودادنامه محاسبه نمیکندودرپایان قراردادمحاسبه میکند؟چراقانون کاربازگشت به کاراینگونه است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

از آنجاییکه مرخصی استحقاقی و عیدی و پاداش و سنوات از مزایای پایان خدمت محسوب میشود ، و از مواردی است که در زمان قطع همکاری محاسبه و پرداخت میشود لذا در رأی بازگشت بکار نمیتواند مورد استناد قرار گیرد. زیرا بازگشت بکار به معنای ادامه همکاری میباشد و زمانی قابل پرداخت میباشد که قطع همکاری و اتمام قرارداد صورت گرفته است