در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

اگرکارگری قراردادیکساله داشته باشه وکارفرمابعداز4ماه بعدکارگرروازکاراخراج کنه ودرهیات تشخیص بازگشت به کارصادربشه وایام بلاتکلیفی هم محاسبه خواهدشدودرهیات حل اختلاف هم بازگشت به کارصادروایام بلاتکلیفی محاسبه بشه.

بالاخره رای هیات حل اختلاف قطعی است.اگرکارگراجرائیه بازگشت به کارروازاجرای احکام دادگستری اداره کاراخذنکنه وتمایلی به بازگشت به کارنداشته باشه ایامیتونه تواداره کاردادخواست مابه التفاوت حقوق وسایرمزایای مندرج درقانون کاررودرخواست بده یاخیر؟(قراردادیکساله)
1 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
بر اساس ماده 165 قانون کار در صورتی که هیئت حل اختلاف کار، اخراج کارگر را غیر موجه تشخیص و حکم به بازگشت به کار وی صادر نماید و کارگر پس از دریافت رای مذکور نخواهد به کارگاه بازگردد، کارفرما مکلف به پرداخت 45 روز مزد و حقوق به ازای هر سال سابقه کاری به وی می باشد(حق سنوات 45 روزه به جای 30 روز ). در این صورت اگر کارگر بخواهد از این حق خود استفاده نماید مطابق ماده 111 آیین دادرسی کار باید ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ رای بازگشت به کار ، دادخواست خود را به هیئت تشخیص ارائه نماید.