در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

بنده باکارفرماقراردادکتبی یکساله داشتم در6ابان من روازکاراخراجم کرددر9ابان شکایت کردم اگردرهیات تشخیص درخواست بازگشت به کارروبدم ایام بلاتکلیفی هم دردادنامه محاسبه ونوشته خواهدشداگربعدانخواهم بازگشت به کارروازاجرائیه احکام دادگستری اداره کارپیگیری نکنم ودنبال بازگشت به کارنرم اشکالی که ایجادنمیکنه یعنی مبلغ حقوق وبیمه ایام بلاتکلیفی(بازگشت به کار) که دردادنامه هیات تشخیص نوشته شده حذف که نمیشه؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

دادنامه هیات تشخیص باستناد ماده ۱۵۹ قانون کار قابل اعتراض  وتجدید نظر خواهی در هیات حل اختلاف برای طرفین دعوی می باشد در صورتیکه طرفین در فرجه قانون ۱۵ روز به حکم هیات تشخیص اعتراض نکنند کل  مفاد  دادنامه (رای)  قطعی ولازم اجرا می باشد وچیزی از ان حذف نمی شود .