در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

.مسئول فنی یک شرکت صنایع غذایی هستم. که هیئت حل اختلاف رای بازگشت به کار صادر کردند و سه روز بعد از صدور رای به شرکت مراجعه نمودم و شرکت بسته بود و وقتی اداره کار را مطلع نمودم ، هیچ گونه راهنمایی نکردند که باید به اداره نامه ای تحویل دهم به عنوان اینکه مراجعه کردم و بسته بوده است...

الان باید به کی و کجا شکایت کنم که حقوق و بیمه ایام بیکاری را دریافت کنم.

 شرکت فعال است ولی ماهی چند روز تولید دارد ان هم خارج از ساعت اداری..

ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
ابتدا مشخص کنید که چند روز از رأی بازگشت بکار شما می گذرد و شما چند مرتبه به محل کار مراجعه نموده اید.

در صورت استنکاف کارفرما باید به اداره کار مراجعه و موضوع را اطلاع می دادید.