در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
اگرکارگری دارای قراردادشفاهی باشد و کارفرما نیز کارگر رو ازکاراخراج کنه و باطرح شکایت کارگر دراداره کار دوحالت وجوددارد

 اولااگرکارگردردادخواست خود گزینه بازگشت به کار روانتخاب نکنه و تسویه کلی رودرخواست  کنه انوقت چه رایی ازطرف هیات تشخیص اداره کارصادرمیشه؟

ثانیا اگرکارگردر دادخواست گزینه بازگشت بکار رو انتخاب کنه انوقت چه رایی ازطرف هیات تشخیص اداره کارصادر میشه؟لطفا توضیح کلی بنویسید و در هر دو مورد شرح بدین
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارگر قرارداد کتبی نداشته باشد به عنوان قرارداد دائم تلقی می شود و در صورتیکه در دادخواست خود ذکر کند که خواهان تسویه حساب کلی می باشم ، هیات تشخیص در صورتیکه رابطه کارگری و کارفرمائی را احراز کند صدور رای بر قطع رابطه کارگری و کارفرمائی می کند و نسبت به پرداخت و تسویه حساب کلی مطالبات کارگر صدور رای می نماید و در صورتیکه کارگر در دادخواست خویش بازگشت به کار را ذکر نماید ، هیات تشخیص حکم بازگشت به کار را صادر نموده و کارفرما را مکلف به پرداخت حق السعی ایام تعلیق و مکلف به ابقاء به کار کارگر در شغل هم تراز می نماید.