در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با توجه به نتیجه رای هیایت تشخصی مبنی بر بازگشت به کار با همان شرایط یا همطراز ، کارفرما اجازه انتقال محل کار کارگر را از دفتر اصلی به انبار شرکت را دارد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درکارگاههایکه دارای طرح طبقه بندی مشاغل هستند براساس ماده 17دستورالعمل اجرایی کارکنان رانمی توان ازگروهی که براساس طرح طبقه بندی مشاغل احرازکرده اندنمی ت ان به گروه پایین ترتنزل داد، لیکن درگروه مربوط (همطراز ) بااحرازشرایطی بلامانع است.به عنوان مثال: فردرامیتوان در مشاغل گروه 7جابجانمودولی نمی توان ازگروه 7به گروه6 تنزل داداین شغل همطرازنیست .

درواحدهای بدون طرح طبقه بندی مشاغل این موضوع دارای وجه مبهم است ،زیرا درکارگاههای کوچک وجودمشاغل همطرازممکن است ازرسته ای به رسته دیگرانتقال پیدا نماید،