در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (340 امتیاز)
با سلام
بازرس اداره محترم کار رابطه کاریم و سمت (مدیر اجرایی)شغلیم را در گزارش تاید نموده است
در رای هیات تشخیص کارفرما مکلف به ارسال لیست بیمه و پرداخت سنوات و غیره شد.
قبل از شروع همکاری با این شرکت باشرکت دیگری همکاری داشتم که بعد از گذشت سه ماه و شروع همکاریم با شرکت جدید ادامه همکاریم بدلیل فاصله زیاد به صورت مشاوره تلفنی16 ماه ادامه داشت. و متاسفانه شرکت که چهار سال با سمت مدیر اجرای کار کردم بیمه را رد نکرده است.
در جلسه حل اختلاف نمایند تامین اجتماعی بدلیل نداشتن کد بیمه وسابقه شرکت ونیز انجام پرزه های ساختمانی به نام اشخاص حقیقی امکان ارسال بیمه وجودندارد و نیز مرا کارگر ساختمانی محسوب نموده است.
ایا ممکن است با این مطالب دلیل عدم ارتباط کار (رابطه کاری) من با کارفرمایم باشد و رای هیات حل اختلاف را تغییر دهد؟
از لطف شما سپاس گزارم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه رابطه کارگری و کارفرمایی شما توسط بازرس اداره کار وهیات تشخیص احراز شده است،امکان عدم احراز در جلسه هیات حل اختلاف بسیار کم میباشد.