در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

یکی از کارگران شرکتمون از روز اول تا هفتم عید نوروز رو با توافق در منزل کارکرده است و به جای آن از هشتم تا 16 عید رو تعطیل بوده و اصلا کار نکرده، ایا این شخص برای هفته اول عید مشمول دریافت اضافه کاری شده یا چون با توافق بوده و به جای آن هفته دوم تعطیل بوده حقوق عادی دارد؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

کارکرد در روز تعطیل رسمی مشمول فوق العاده تعطیل کاری معادل هر ساعت کار ۱۴۰ درصد مزد ثابت یا مبنا می باشد