در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

در شرکت های که در فیش حقوقی ( تعطیل کاری و جمعه کاری ) به صورت یک آیتم نمایش داده میشه به چه صورتی محاسبه میشه؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،فوق العاده تعطیل کاری یکساعت  برمبنای حداقل حقوق کار مبلغ ۷۰۷۱۷ریال وفوق العاده جمعه کاری یکساعت مبلغ ۲۰۲۰۴ریال درصورتیکه بجای روز جمعه یک در وسط هفته تعطیل نماید ودرصورتیکه کارفرما بجای جمعه روز دیگری به وی تعطیلی اختصاص ندهد نرخ ان می شود ساعتی ۷۰۷۱۷ ریال درصورتیکه حقوق وی حداقل دستمزد باشد.