در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

مدت 22 سال سابقه بیمه دارم، و هرجا کار کردم اگر روز جمعه یا تعطیل سر کار میامدم بجزء حقوقم 140% اضافه میگرفتم، الان با کار فرما به مشکل بر خوردم، کارفرما آدم خوبی هست و درست حقوق میدهد، ولی در مورد اضافه کاری روز تعطیل و جمعه می گویند 40 درصد به حقوقم اضاف میکند که با حقوق میشه 140% ولی من همیشه بجز حقوقم 140%گرفتم، چطور میتونم ثابت کنم، لطفا راهنمایی کنید تو کتاب کار هم نا مفهوم نوشته شده.
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

نحوه محاسبه فوق العاده تعطیل کاری مانند اضافه کاری می باشد پرداخت ۴۰ ٪علاوه بر مزد هرساعت عادی کار به عنوان مثال چنانچه دستمزد روزانه شما مبلع ۳۷۰۴۲۳ ریال باشد فوق العاده تعطیل کاری برای هر ساعت مبلع ۷۰۷۱۷ ریال می شود

وفوق العاده جمعه کاری در ازای هرساعت کار در روز جمعه مشروط براینکه در وسط هفته به شما بجای  روز جمعه تعطیلی بدهند ۴۰٪مزد یکساعت عادی محاسبه می شود ولی اگر بجای کارکرد روز جمعه به شما در طول هفته تعطیلی دیگری ندهند مانند فوق العاده اضافه کاری وتعطیل کاری محاسبه می شود با تشکر قربانی کارشناس تخصصی روابط کار