در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (310 امتیاز)
ايا پايه سنوات به ساير سطوح مزدي هم تعلق مي گيرد؟

در صورت تعلق چگونه محاسبه مي گردد؟

مثلا اگر کارمندي در سال 94 در شرکتي که طرح طبقه بندي مشاغل ندارد استخدام شده باشد و مزد ثابت روزانه او در سال 97 : 463000 ريال باشد پايه سنواتي که به مزد ثابت او براي سال سوم کاري بايد اضافه گردد چه مقدار مي باشد؟ لطفا عدد بگيد و عددي که بيان مي کنيدو توضيح بديد که از کجا و چگونه اومده خواهشا بخشنامه رو توضيح نديد چون بخشنامشو چند بار خوندم و متوجه نشدم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، به کارگری که درسال ۱۳۹۴ استخدام شده است در سال جاری مبلغ ۴۸۱۳۱ریال به عنوان پایه سنوات می بایست به دستمزد روزانه اضافه گردد.